Pàgines web, xarxes socials, llocs participatius, e-comerç, correu electrònic,... Internet s'ha convertit en una eina bàsica a l'abast de tothom per donar-se a conèixer, promocionar, informar, participar i entretenir.

Un format de comunicació directe, dinàmic i sempre operatiu. Adaptar-se a les noves tecnologies és fonamental per destacar de la resta, amb un espai propi a la xarxa global accessible des de to arreu, o fora d'ella, innovant amb elements interactius com presentacions, autoinstal·lables o CDs i productes corporatius.ADisseny Web

Presència a Internet, un espai propi a la xarxa per arribar a tothom i a tot arreu. Des de Estudi FGH.net oferim el servei de disseny, programació i administració de pàgines web, adaptat a les necessitats de cadascú i utilitzant el llenguatge adequat per a cada tipus de web.

Pàgines web interactives, gràficament coherents i optimitzades per a tot tipus de navegadors i dispositius són el resultat de l'experiència adquirida per l'Estudi en aquest àmbit.

BXarxes Participatives

Blogs, fòrums, xarxes socials i wikis, entre d'altres, han esdevingut un nou canal de comunicació entre els diversos usuaris de la xarxa. Una forma més personal i directa d'intercanvi d'idees, basada en la participació activa.

Oferim el servei d'assessorament, creació, disseny i gestió de grups de participació per facilitar aquest intercanvi d'informació, de forma personalitzada i fet a mida, que a més són autogestionables d'una forma molt senzilla.

CComerç Electrònic

Disposar d'una e-botiga és una forma d'oferir productes i serveis arreu del món les 24 hores del dia. Una fórmula de comerç segura i eficient que permet als clients comprar des de casa seva. Per aquests i altres motius, el comerç electrònic ha esdevingut una forma habitual d'ampliar el ventall de possibles compradors.

Des de Estudi FGH.net oferim el servei de creació, disseny i gestió de botigues electròniques fetes a mida, així com assessorament en el funcionament i administració de la e-botiga i els seus productes.

DElements Interactius i Multimèdia

El disseny i programació d'elements interactius permet una nova visió de comunicació i participació per l'usuari. Presentacions interactives, portafolis personalitzats, jocs, mapes, calendaris, banners corporatius o elements autoinstal·lables, entre altres, aporten un nou grau de transmissió del missatge de forma interactiva, tant a dins com a fora de la xarxa.

EHosting FGH.net Serveis Web | Allotjament i Dominis

Totes les pàgines web necessiten un servidor propi a l'alçada. Un lloc fet a mida per publicar la web a la xarxa. I per suposat també un domini, una adreça per arribar-hi. Estudi FGH.net ofereix un servei complet de gestió de servidors web i dominis. Tot de forma transparent, senzilla i versàtil.

Hosting FGH.net ofereix un servei complet de gestió i administració de servidors web i dominis, gràcies a l'ús d'un servidor VPS propi. Consulta la web de l'Estudi dedicada al servei de hosting web per veure les opcions disponibles, el manual online i les tarifes de preus.

El servei d'allotjament web fet a la nostra manera:
POTENT   ADAPTABLE   SENZILL