Presentació El que cerquem des de l'Estudi

Ubicat a Sant Mateu de Montnegre (Girona, Catalunya), en un entorn privilegiat al centre de les Gavarres, l'Estudi neix l'any 2007 amb la finalitat d'oferir un servei professional de comunicació audiovisual creatiu, integral, sòlid i versàtil dirigit a tothom.

Si la inspiració no ve cap a mi, surto a buscar-la a meitat del camí   S. Freud


Característiques Els nostres tres punts claus

Sòlid i Competent

Els petits detalls fan grans els projectes.

Tots els projectes desenvolupats per Estudi FGH.net busquen un resultat d'alta qualitat i professionalitat des de la fase inicial, analitzant i estudiant el concepte, fins a obtenir el resultat final.

Cal destacar. I per fer-ho, cal ser diferent.

Amb aquesta necessitat es projecten tots els Projectes i encàrrecs d’Estudi FGH.net, buscant alternatives o inventant nou formats per aconseguir productes únics, originals i creatius, tant en plantejament com en resolució.

Original i Creautiu
Integral i Versàtil

La Comunicació és global.

No existeix una sola via per transmetre un missatge, sinó que són múltiples camins que es poden utilitzar i combinar. Amb l’objectiu d’arribar al màxim públic possible, Estudi FGH.net utilitza les diferents Àrees de Treball per fer possible una comunicació global, adaptable a les necessitats del moment.

Per nosaltres no hi ha projectes petits.
Tampoc n'hi ha que no es puguin assumir.

Estudi FGH.net desenvolupa tots els Projectes sobre tres pilars bàsics per aconseguir destacar en la transmissió del missatge. Professionalitat, experimentació contínua i adaptabilitat són fonamentals en la creació de noves comunicacions.


Freelance Treball de tu a tu

L'ànima de l'Estudi és Alex Ambit, únic membre fundador, autònom i treballador freelance actiu en tots els projectes desenvolupats.

Llicenciat en Ciències Ambientals, en constant autoaprenentatge i ment oberta per emprendre noves idees, promou la creativitat, la interactivitat i la personalització en tots els projectes realitzats. L'Estudi compta amb una xarxa de col·laboradors experts de confiança, i utilitzem les eines i recursos més innovadors per a dissenyar, crear i divulgar productes únics i de qualitat.

CV Artístic Alex Ambit Perfil a LinkedIn

Clients Exemples de Comunicació

Gràcies a totes aquestes característiques hem tingut la oportunitat de treballar amb diferents empreses públiques i privades, administracions, particulars, institucions, associacions i entitats que han confiat en l'Estudi per desenvolupar els seus projectes de comunicació i publicitat.

Veure llista de Clients

    Empreses i Particulars

  • Associacions, Fundacions, Organitzacions i Altres

  • Administració i Entitats Públiques