Explicar històries que captivin. Aquest és l'objectiu final de qualsevol producció de vídeo. Atraure i convèncer al públic. Aconseguir fer riure. O plorar. Que pensi i reflexioni. Que s'emocioni.

Amb aquesta filosofia, Estudi FGH.net realitza tot tipus de produccions audiovisuals: documentals, entrevistes, curtmetratges, vídeos promocionals, reportatges o videoclips, entre altres. Tot un procés complex, des de la generació de les idees i guions, l'enregistrament en alta resolució, l'edició i postproducció dels vídeos fins a l'exportació final per a suports físics com el DVD o en format digital per a la xarxa o dispositius mòbils.AGravació de Video en HD

Reportatges, curtmetratges, documentals, entrevistes, videoclips, concerts, promocionals... Tot el que s'hagi d'explicar, veure i escoltar en alta resolució, gràcies als nous sistemes de gravació digital d'àudio i vídeo amb els que compta Estudi FGH.net.

BEdició i Muntatge

Explicar les històries d'una forma més interessant és vital per mantenir l'atenció del públic. El sistemes d'edició no lineal permeten l'edició i muntatge de vídeos per dotar-los de dinamisme, coherència i originalitat.

A més de les imatges, també és important un apartat sonor convincent, amb efectes de so, música i veus en off. Estudi FGH.net té experiència en l'edició i muntatge de tot tipus de material en format de vídeo amb resultats molt acurats.

CPostproducció i Efectes Especials

Mitjançant eines avançades d'edició i producció digital s'aconsegueix que els petits detalls donin consistència i aportin un nou grau de realisme a les composicions. L'ús d'efectes especials en la postproducció ha d'estar planejada des de la presa de les imatges per aconseguir uns resultats òptims.

Per una altra banda, les titulacions dels vídeos i l'acoloriment de les escenes permeten donar una atmosfera pròpia a cadascuna de les produccions.

DTècniques d'Animació

Conjugant l'ús de tècniques tradicionals d'animació amb sistemes de disseny digital i programari en tres dimensions es poden crear animacions úniques i sorprenents. Des de la elaborada animació frame a frame a complexes imatges tridimensionals, Estudi FGH.net compta amb experiència en el màgic món de l'animació, adaptant la metodologia a cada tipus de projecte.

Per una altra banda, les tècniques d'animació a partir de fotografies i imatges fixes donen un resultat sorprenent. Amb el processament adequat de fotografies seqüencials es pot observar el moviment natural de tot allò que ens envolta (time lapse) o aconseguir animacions realistes d'objectes inanimats (stop motion).

EAutoria DVD i Blu-Ray

Una bona forma de distribució de produccions visuals és el suport físic, com ara el DVD o el Blu-Ray per a vídeos en alta definició. Aprofitant les capacitats que permeten els suports òptics s'amplia el ventall d'interacció amb l'usuari. Menús interactius, subtítols i opcions addicionals, per exemple, són algunes de les múltiples possibilitats que permet aquest format, millorant l'accessibilitat dels continguts d'una forma més flexible i versàtil.

FExportació i Distribució Digital

Les innovacions tecnològiques ens permeten descarregar i visualitzar vídeos a través de la xarxa, aparells mòbils i terminals tàctils. L'adaptació i exportació de vídeos a múltiples formats dóna la llibertat de distribuir-los i gaudir-ne a tot arreu, independentment de la plataforma i les dimensions del suport on es visualitzin, sempre mantenint el màxim de qualitat.