Amb un equip professional i una gran quantitat d'instantànies d'alta qualitat en el nostre propi banc d'imatges, podem oferir un servei de fotografia digital eficient, variat i personalitzat per a tot tipus de projectes.

A més, es disposa de capacitat i experiència en el camp del tractament i edició d'imatges, adaptable als diferents formats de sortida, així com la incorporació de noves tècniques i mètodes per aconseguir instantànies originals i de gran qualitat.AServei de Fotografia

Gràcies a un equip professional i experiència en el complex món de la fotografia, oferim un servei de fotografia digital per a tots tipus de projectes, des de fotografia de natura, paisatge, arquitectura i esdeveniments a imatges d'estudi controlades.

BEdició i Tractament d'imatges

El retoc fotogràfic és una de les moltes possibilitats que aporta la fotografia digital. Permet, per exemple, controlar exposició, tons de color, netejar i redreçar imatges, entre moltes altres opcions, fet que aporta més profunditat i qualitat a la instantània final.

CFotomuntatges i Composicions

L'ús avançat de programes d'edició i tractament d'imatges permet jugar amb la imaginació per a crear instantànies increïbles i úniques, així com fotomuntatges més realistes. La fotografia es pot combinar també amb il·lustració o infografia per incorporar nous elements a la imatge original.

DBanc d'imatges

Al llarg dels anys, Estudi FGH.net ha estat constantment captant imatges de tot allò que ens envolta, fins arribar al punt de comptar amb el nostre propi banc d'imatges.

Des de grans esdeveniments a fotografies de fauna i flora, passant per arquitectura i retrats, disposem d'una llarga llista de categories i temàtiques diferents. I si la fotografia que busques no hi és, la fem.

Consulta algunes de les nostres fotografies al diferents catàlegs online i webs especialitzades de fotografia:

EImpressió d'alta qualitat

Des de petites còpies en paper a lones de grans dimensions, és vital una correcta preparació de la imatge per a impressió: coherència en el to i saturació del color, mida, resolució, suport o format són conceptes importants a tenir en compte per fer el pas del monitor al suport Físic, ja sigui sobre paper, lona, PVC o altres tipus de materials.

FFotografia Panoràmica

La fotografia panoràmica es basa en la presa i posterior fusió d'una sèrie d'imatges per a crear una fotografia final de format no convencional, amb un elevat grau de detall.

Basada en aquesta tècnica ha nascut el projecte Apadrina una Panoràmica amb l'objectiu de crear una exposició de fotografies panoràmiques itinerant i dinàmica.

GTèniques especials HDR, bulb, timelapses i altres

Amb la fotografia de llarga exposició, també anomenada bulb, podem veure realitats de l'entorn no visibles per l'ull humà, mitjançant llargues exposicions controlades.

La fotografia en format HDR és una tècnica de processament que dóna bons resultats especialment en imatges de paisatges naturals i urbans

Estudi FGH.net té experiència i ha desenvolupat mètodes propis en aquestes i altres vessants de la fotografia, i pot oferir el servei de fotografia amb tècniques especials amb resultats impressionants.