Anunci revista El Celler de Sant Narcís

Un viatge al passat i present en una sola imatge. L’encàrrec consisteix en dissenyar un anunci de mitja pàgina per un conegut celler, que es publicarà a la revista local del barri de Sant Narcís de Girona, aprofitant l’edició de les festes del Barri. El Celler és un petit local amb molta història, obert des de fa més de 60 anys i que ha passat de mares a filles durant tres generacions. És sense cap dubte un dels locals icònics d’aquest barri, i no només per que porti el seu nom.

Cercant el concepte Una visita fotogràfica al Celler

Amb aquesta idea de local històric en ment, hem decidit crear una imatge integradora entre el local actual i el de fa 60 anys. Després d’una sessió fotogràfica del local tenim unes imatges molt acollidores del celler en l’actualitat. Per desgràcia, encara no disposem de màquina del temps per fer fotos seixanta anys enrere, i les imatges que guarden de temps ençà no tenen prou qualitat per poder-se utilitzar en condicions.

Però fixant-nos en la paret del fons del local, a la part superior, un petit quadre de colors terrossos ens crida l’atenció. És una imatge antiga del Celler, pintada pel sogre d’una de les propietàries 35 o 40 anys enrere. És la imatge que necessitem per completar la nostra idea de crear un anunci amb història.

Fotografies i Muntatge

 

Disseny Portant la idea al paper

Un cop fotografiat el quadre i amb totes les imatges del local actual, la feina de disseny esdevé molt més senzilla, creant una composició que barreja els seixanta anys d’història del local. També hem utilitzat els logotips i detalls corporatius que havíem dissenyat cinc mesos abans en les celebracions del 60è Aniversari del Celler.

El desenvolupament el podeu veure en el vídeo superior i el disseny final és el que teniu a continuació. L’anunci s’ha publicat a la revista, i també en altres recursos del local, com la seva pàgina web i a les xarxes socials.

Des de l’Estudi també volem felicitar a la Teresa, actual propietària del local per tercera generació, que ha tingut el privilegi de fer el pregó d’inauguració de les festes del barri de Sant Narcís del 2013, l’any del 60è aniversari.

 

Disseny Final

Disseny Final de l'anunci del Celler

L'anunci del Celler a la revista

 

LEAVE A REPLY

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *