Anunci revista El Celler de Sant Narcís

Un viatge al passat i present en una sola imatge. L’enc√†rrec consisteix en dissenyar un anunci de mitja p√†gina per un conegut celler, que es publicar√† a la revista local del barri de Sant Narc√≠s de Girona, aprofitant l’edici√≥ de les festes del Barri.¬†El Celler √©s un petit local amb molta hist√≤ria, obert des de fa m√©s de 60 anys i que ha passat de mares a filles durant tres generacions. √Čs sense cap dubte un dels locals ic√≤nics d’aquest barri, i no nom√©s per que porti el seu nom.

Cercant el concepte Una visita fotogràfica al Celler

Amb aquesta idea de local hist√≤ric en ment, hem decidit crear una imatge integradora entre el local actual i el de fa 60 anys. Despr√©s d’una sessi√≥ fotogr√†fica del local tenim unes imatges molt acollidores del celler en l’actualitat. Per desgr√†cia, encara no disposem de m√†quina del temps per fer fotos seixanta anys enrere, i les imatges que guarden de temps en√ß√† no tenen prou qualitat per poder-se utilitzar en condicions.

Per√≤ fixant-nos en la paret del fons del local, a la part superior, un petit quadre de colors terrossos ens crida l’atenci√≥. √Čs una imatge antiga del Celler, pintada pel sogre d’una de les propiet√†ries 35 o 40 anys enrere. √Čs la imatge que necessitem per completar la nostra idea de crear un anunci amb hist√≤ria.

Fotografies i Muntatge

 

Disseny Portant la idea al paper

Un cop fotografiat el quadre i amb totes les imatges del local actual, la feina de disseny esdev√© molt m√©s senzilla, creant una composici√≥ que barreja els seixanta anys d’hist√≤ria del local. Tamb√© hem utilitzat els logotips i detalls corporatius que hav√≠em dissenyat cinc mesos abans en les celebracions del 60√® Aniversari del Celler.

El desenvolupament el podeu veure en el v√≠deo superior i el disseny final √©s el que teniu¬†a continuaci√≥. L’anunci s’ha publicat a la revista, i tamb√© en altres recursos del local, com la seva p√†gina web i a les xarxes socials.

Des de l’Estudi tamb√© volem felicitar a la Teresa, actual propiet√†ria del local per tercera generaci√≥, que ha tingut el privilegi de fer el preg√≥ d’inauguraci√≥ de les festes del barri de Sant Narc√≠s del 2013, l’any del 60√® aniversari.

 

Disseny Final

Disseny Final de l'anunci del Celler

L'anunci del Celler a la revista